Asfaltmengsels

Hieronder een overzicht van onze asfaltmengsels. Asfalt bestellen? Ga dan naar het asfaltbestelformulier.

Lage Temperatuur Asfalt

 • KonwéCO2
  Dit ‘groene’ mengsel wordt geproduceerd bij een lage temperatuur van ca. 90°C én beschikt over een zeer hoog recyclingpercentage van maar liefst 85% tot 100%.
 • KonwéFoam 
  Hoogwaardige productietechniek met schuimbitumen. De KonwéFoam-techniek kan bij veel reguliere asfaltsoorten worden toegepast. De techniek biedt als belangrijk voordeel een hoge reductie van de CO2-emissie van 30% tot 40% ten opzichte van gebruikelijke technieken.

Download hier de brochures:

Geluid-reducerende asfaltmengsels

 • KonwéStil
  Met KonwéStil biedt APH een deklaag die een stuk stiller is zonder in te leveren op levensduur. Dit mengsel is een goede oplossing voor locaties waar, naast een forse geluidreductie, ook weerstand tegen wringend verkeer is gewenst.
 • KonwéCity
  KonwéCity is een uniek concept: een dunne, geluidreducerende deklaag die een aanzienlijke geluidreductie combineert met een zeer lage rolweerstand en een goede weerstand tegen rafeling. Dit mengsel is speciaal ontwikkeld voor stedelijk gebied.

Download hier de brochures:

Andere unieke mengsels

 • KonwéBase
  Asfaltmengsel met een hoge stijfheid en een goede weerstand tegen vervorming. KonwéBase kan worden toegepast op alle secundaire wegen, op uitvals- en rondwegen van steden, bedrijfsterreinen en rotondes.
 • KonwéBright
  Asfaltmengsel dat specifiek ontwikkeld is om het veiligheidsniveau en -gevoel te verbeteren in combinatie met energiebesparing. Dit mengsel is uitermate geschikt voor binnenstedelijk gebied.
 • KonwéGreen
  KonwéGreen is een asfaltmengsel met een duurzame dichte deklaag. Dit mengsel heeft een hoog recyclinggehalte van 55%. Het speciale bitumenmix houdt het mengsel flexibel. Het mengsel wordt veelvuldig toegepast voor fietspaden en kleine polderwegen.
 • KonwéBind
  Een stevige tussenlaag, een duurzaam en sterk mengsel dat bestand is tegen spoorvorming en afschuiven voorkomt. Het kan worden toegepast op alle locaties waar wringend,optrekkend of remmend verkeer is (bv. fietspad tot zwaarbelaste rotonde).
 • KonwéBio
  Een duurzaam asfaltmengsel waarin een groot deel van het bitumen is vervangen door plantaardige olie als bindmiddel.
 • KonwéFlex
  APH biedt met KonwéFlex een interlayer die door haar taaiheid en flexibiliteit de scheurvorming en-groei remt. De interlayer KonwéFlex is uitermate geschikt voor locaties met kans op scheurvorming in fundering of onderlaag.

Download hier de brochures: